המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הביצים, השוקולית, הקמח, 1/2 מיכל שמנת מתוקה, שמן והסוכר, עד קבלת תערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ומקומחת - תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ | 2 תבניות אינגליש קייק | תבנית מלבנית בינונית 24x30 ס"מ.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-35 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
הכנת הציפוי: מחממים שמנת לסף רתיחה, מוסיפים את השוקולד וממסים לרוטב חלק ומבריק.
יוצקים על העוגה ומעבירים למקרר להתגבשות הציפוי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0