המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכינים מרנג: מקציפים את חמשת החלבונים ושלושת רבעי כוס סוכר במיקסר כ-3 דקות, עד לקבלת קצף נוקשה מאוד ויציב. מעבירים לקערה וממשיכים בהכנת העוגה בקערת המיקסר ללא צורך לשטוף.
מכניסים לקערת המיקסר את כל מרכיבי העוגה הנותרים ומערבלים.
משמנים ומקמחים תבנית עגולה בקוטר 24 או 26 ס"מ. מורחים שליש מכמות המרנג על ההיקף הפנימי של התבנית (אבל לא על התחתית). יוצקים את תערובת העוגה פנימה ומכסים במרנג הנותר.
אופים כ-70 דקות, עד שהמרנג יבש לגמרי (הוא קצת נסדק, וזה בסדר) ובצבע בז'.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0