ממיסים בסיר קטן על הגז כוס חלב, קקאו, שוקולד מריר וסוכר.
שלב 3
1 דקות
מוסיפים לסיר חמאה, חלמונים ותמצית רום.
ניתן להמיר את החמאה במחמאה ואת תמצית הרום בברנדי, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לכל הבלילה את הקמח התופח.
שלב 5
0 דקות
בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים עם 3 כפות סוכר, עד לקבלת קצף יציב.
ממיסים את השמנת המתוקה עם השוקולד המריר ומערבבים כדי למנוע גושים. יוצקים על העוגה.
שלב 1
מתוך
8
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שלב 2
מתוך
8
ממיסים בסיר קטן על הגז כוס חלב, קקאו, שוקולד מריר וסוכר.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים לסיר חמאה, חלמונים ותמצית רום.
ניתן להמיר את החמאה במחמאה ואת תמצית הרום בברנדי, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
מתוך
8
מוסיפים לכל הבלילה את הקמח התופח.
שלב 5
מתוך
8
בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים עם 3 כפות סוכר, עד לקבלת קצף יציב.
הערות 1