המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים במיקרוגל או בבן מרי שוקולד, מוסיפים חמאה בטמפ החדר, מערבבים היטב ומוסיפים את ליקר הקפה.
מקציפים את החלבונים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר, ממשיכים להקציף עד שמתקבלת קצפת גבוהה ויציבה, מוסיפים את החלמונים והקקאו.
מקפלים את תערובת הביצים לתערובת שוקולד בזהירות ובזריזות, מוסיפים את הקמח דרך מסננת או נפה.
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות למשך 5 דקות.
מחממים 250 מ"ל שמנת מתוקה ומוסיפים 250 גרם שוקולד מריר, מכבים את האש וממשיכים לערבב עד שמתקבל קרם חם, חלק וסמיך של שוקולד.
כאשר העוגה מוכנה יוצקים מעליה את השוקולד ומגישים עם שברי אגוזים, נענע, מקל קינמון וכמובן גלידה וקצפת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0