המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם תנור ל180 מעלות.
לנפות את הקמח.
לערבב את החומרים היבשים לחוד ואת הרטובים לחוד ואז לאחד בינהם.
לאפות בתנור למשך 45 דקות.
להוציא, למרוח בקרם שוקולד, לחתוך לפרוסות את המרציפן ולהניח על העוגה ולפזר פצפוצי שוקולד לבן.
לקרר ואז להגיש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0