המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים לעיסה אחידה את הסוכר, הקמח, השמן, 4 ביצים וחצי מיכל שמנת מתוקה.
שופכים את זה לתבנית אפיה ומכניסים לתנור לחום של 150 מעלות, כ-30 דקות.
ציפוי: ממיסים את השוקולד המריר ולתוכו מוסיפים את חצי המיכל שנשאר מהשמנת המתוקה.
לאחר שהעוגה יוצאת יוצקים את השוקולד על העוגה ונותנים לזה להתקרר קלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0