המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים למרקם חלק את החמאה עם השוקולד.
טורפים את החלמונים עם שליש מהסוכר, עד לקבלת קרם בהיר.
מוסיפים את קרם השוקולד, ומערבבים למרקם אחיד.
מקציפים את החלבונים עם שאר הסוכר, עד לקבלת קצף יציב.
מוסיפים מחצית מהקצף לקרם השוקולד ומקפלים בעדינות.
מוסיפים את הקוקוס ואת שאר הקצף ומערבבים בעדינות.
יוצקים את העיסה לתבנית (אינגליש) משומנת ואופים ב-180 מעלות כ-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא פירורי. מצננים חצי שעה לפני הוספת הציפוי. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0