בקערת מתכת בינונית נוספת, שמים את השוקולד, הקקאו, שלושת רבעי כוס מהסוכר והמים וממיסים מעל לסיר כפול עם אדים. מסירים מהאש.
שלב 3
0 דקות
כשהתערובת פושרת-חמימה, מוסיפים את החלמונים ואת הרום בעזרת מטרף ידני. מוסיפים את תערובת השקדים ומקפלים לתערובת.
שלב 4
0 דקות
בקערת מערבל מקציפים את החלבונים עם קרם הטרטר לקצף רך. מוסיפים בהדרגה את הסוכר שנשאר (רבע כוס), ומקציפים לקצף יציב וגמיש.
שלב 5
0 דקות
מקפלים רבע מהקצף אל תערובת השוקולד, ולאחר מכן מקפלים את יתרת הקצף שנותר.
שלב 6
25 דקות
מעבירים את התערובת לתבנית בקוטר 22 ס"מ משומנת, מקומחת ומרופדת בניר אפייה.1.אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות במשך 20-25 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא ועליו מעט פירורים לחים.
שלב 7
0 דקות
מצננים את העוגה בתוך התבנית על רשת. העוגה צונחת ונסדקת מעט (כמו סופלה).
שלב 8
0 דקות
בזהירות, מבלי לשבור את שולי העוגה, מעבירים סכין מסביב לעוגה ומשחררים אותה מהתבנית.
שלב 9
0 דקות
בוזקים על העוגה אבקת סוכר.
שלב 1
מתוך
9
מערבבים בקערה את השקדים והקמח.
שלב 2
מתוך
9
בקערת מתכת בינונית נוספת, שמים את השוקולד, הקקאו, שלושת רבעי כוס מהסוכר והמים וממיסים מעל לסיר כפול עם אדים. מסירים מהאש.
שלב 3
מתוך
9
כשהתערובת פושרת-חמימה, מוסיפים את החלמונים ואת הרום בעזרת מטרף ידני. מוסיפים את תערובת השקדים ומקפלים לתערובת.
שלב 4
מתוך
9
בקערת מערבל מקציפים את החלבונים עם קרם הטרטר לקצף רך. מוסיפים בהדרגה את הסוכר שנשאר (רבע כוס), ומקציפים לקצף יציב וגמיש.
שלב 5
מתוך
9
מקפלים רבע מהקצף אל תערובת השוקולד, ולאחר מכן מקפלים את יתרת הקצף שנותר.
שלב 6
מתוך
9
מעבירים את התערובת לתבנית בקוטר 22 ס"מ משומנת, מקומחת ומרופדת בניר אפייה.1.אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות במשך 20-25 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא ועליו מעט פירורים לחים.
שלב 7
מתוך
9
מצננים את העוגה בתוך התבנית על רשת. העוגה צונחת ונסדקת מעט (כמו סופלה).
שלב 8
מתוך
9
בזהירות, מבלי לשבור את שולי העוגה, מעבירים סכין מסביב לעוגה ומשחררים אותה מהתבנית.
שלב 9
מתוך
9
בוזקים על העוגה אבקת סוכר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0