המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.
מפרידים חלמונים וחלבונים, ומקציפים את החלבונים עם רבע כוס סוכר.
מוסיפים את כל הנוזלים לפי הסדר: שמן, מים רותחים וביצים - ומערבבים במהירות, להיזהר שלא תהיה חביתה.
ממיסים שוקולד במיקרוגל ומוסיפים לבלילה, עד לקבלת תערובת אחידה. לבסוף, מוסיפים בקיפול את החלבונים שהקצפנו. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בחום 170 מעלות עד להתייצבות.
הכנת הציפוי: ממיסים שמנת עם שוקולד, ומערבבים עד להתמזגות.
לאחר שהעוגה נאפתה והתקררה, מוזגים את הרוטב מעל. ניתן להעשיר עם אגוזים, או שקדים טחונים וקוקוס. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0