מקציפים את הביצים יחד עם מאה גרם סוכר, עד לקבלת קצף יציב.
שלב 2
0 דקות
מחממים את המים ויתרת הסוכר, עד שהסוכר נמס לחלוטין.
שלב 3
0 דקות
ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה במיקרו, או בבאן מרי, ומוסיפים לו את סירופ הסוכר. מערבבים. מוסיפים תך ערבוב את קצף הביצים, עד שנוצר קרם חלק.
שלב 4
30 דקות
משמנים תבנית עגולה (24) ומעבירים לתוכה את הקרם. מניחים את התבנית בתוך תבנית תנור גדולה ובתוכה מים חמים (אמבט מרי), ואופים בתנור שחומם ל-150 מעלות, 30 דקות.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים לה הצטנן. כשמגיעה לטמפרטורת החדר, מעבירים אותה למקפיא.
שלב 6
0 דקות
מוציאים את העוגה מהתבנית במצבה הקפוא, ומניחים בצלחת הגשה. מניחים לה להפשיר באיטיות. בוזקים אבקת סוכר. אפשר להגיש גם עם קרם שוקולד או קרם וניל.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מקציפים את הביצים יחד עם מאה גרם סוכר, עד לקבלת קצף יציב.
שלב 2
מתוך
6
מחממים את המים ויתרת הסוכר, עד שהסוכר נמס לחלוטין.
שלב 3
מתוך
6
ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה במיקרו, או בבאן מרי, ומוסיפים לו את סירופ הסוכר. מערבבים. מוסיפים תך ערבוב את קצף הביצים, עד שנוצר קרם חלק.
שלב 4
מתוך
6
משמנים תבנית עגולה (24) ומעבירים לתוכה את הקרם. מניחים את התבנית בתוך תבנית תנור גדולה ובתוכה מים חמים (אמבט מרי), ואופים בתנור שחומם ל-150 מעלות, 30 דקות.
שלב 5
מתוך
6
מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים לה הצטנן. כשמגיעה לטמפרטורת החדר, מעבירים אותה למקפיא.
שלב 6
מתוך
6
מוציאים את העוגה מהתבנית במצבה הקפוא, ומניחים בצלחת הגשה. מניחים לה להפשיר באיטיות. בוזקים אבקת סוכר. אפשר להגיש גם עם קרם שוקולד או קרם וניל.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0