מסירים מהאש ושוברים פנימה את השוקולד. ממתינים שתי דקות, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 3
0 דקות
שומרים בצד כוס אחת מהתערובת. למה שנשאר בסיר מוסיפים את האגוזים והקמח, ומערבבים.
שלב 4
15 דקות
יוצקים את תוכן הסיר לתבנית משומנת ומקומחת (אני השתמשתי בתבנית בקוטר 26 ס"מ, אבל אפשר בהחלט גם מרובעת או מלבנית) ואופים בחום בינוני (180 מעלות) במשך 15 דקות.
שלב 5
0 דקות
בינתיים, מחזירים את כוס התערובת שנותרה לסיר (אין צורך לשטוף קודם). מוסיפים ביצה, ומערבבים היטב.
שלב 6
0 דקות
מקץ רבע שעה מוציאים את העוגה מהתנור. היא לא תהיה אפויה לגמרי. זה בסדר. יוצקים מעל את מה שבסיר - זה הקרם שלנו.
שלב 7
1 דקות
מצננים לטמפרטורת החדר, ואחר כך שומרים במקרר לפחות ארבע שעות לפני ההגשה.
בתיאבון!
ניתן להמיר את האספרסו בשתי כפיות אבקת נס קפה מהולות במים חמים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
7
שמים בסיר את החמאה והקפה, ומביאים לרתיחה.
שלב 2
מתוך
7
מסירים מהאש ושוברים פנימה את השוקולד. ממתינים שתי דקות, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 3
מתוך
7
שומרים בצד כוס אחת מהתערובת. למה שנשאר בסיר מוסיפים את האגוזים והקמח, ומערבבים.
שלב 4
מתוך
7
יוצקים את תוכן הסיר לתבנית משומנת ומקומחת (אני השתמשתי בתבנית בקוטר 26 ס"מ, אבל אפשר בהחלט גם מרובעת או מלבנית) ואופים בחום בינוני (180 מעלות) במשך 15 דקות.
שלב 5
מתוך
7
בינתיים, מחזירים את כוס התערובת שנותרה לסיר (אין צורך לשטוף קודם). מוסיפים ביצה, ומערבבים היטב.
שלב 6
מתוך
7
מקץ רבע שעה מוציאים את העוגה מהתנור. היא לא תהיה אפויה לגמרי. זה בסדר. יוצקים מעל את מה שבסיר - זה הקרם שלנו.
שלב 7
מתוך
7
מצננים לטמפרטורת החדר, ואחר כך שומרים במקרר לפחות ארבע שעות לפני ההגשה.
בתיאבון!
ניתן להמיר את האספרסו בשתי כפיות אבקת נס קפה מהולות במים חמים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0