המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-190 מעלות.
בסיר קטן על אש נמוכה ממיסים שוקולד וחמאה. מצננים לטמפ' החדר.
בקערת מיקסר מקציפים את הביצים, עד שהן בהירות ותפוחות.
מוסיפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד ומקפלים בעדינות (הביצים יאבדו מנפחן).
יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית עגולה 22-24 מרופדת בנייר אפייה.
מניחים את תבנית העוגה בתבנית גדולה יותר עם מים חמים ואופים ב-190 מעלות, כ-20 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0