מחממים את השמנת המתוקה עד לפני רתיחה, מכניסים את השוקולד ומערבבים עד להמסתו. מקררים ושמים בצנצנת סגורה במקרר ללילה שלם.
שלב 2
0 דקות
יום למחרת שמים בסיר את המים, השוקולד, הקקאו, הנס קפה וחצי כוס סוכר, מבשלים על אש נמוכה עד אשר הכל נעשה קרם אחיד ואז מוסיפים את המרגרינה והחמאה, מורידים מהאש ומערבבים עד שהן נמסות,
שלב 3
0 דקות
מצננים מעט ומוסיפים את החלמונים ופירורי הלחם תוך כדי ערבוב.
שלב 4
0 דקות
מקציפים את החלבונים עם החצי כוס סוכר הנותרת לקצף יציב ומערבבים בעדינות עד שהכל מעורבב היטב.
שלב 5
0 דקות
מעבירים את התערובת לתבנית עגולה קפיצית מס 26 משומנת ואופים בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות כ-35 דק'.
שלב 6
0 דקות
שמים את העוגה בצד להתקררות.
שלב 7
0 דקות
בינתיים מקציפים את הקרם שוקולד שהיה במקרר למשך הלילה. לאחר מכן מרטיבים את העוגה עם הברנדי, ולאחר מכן מורחים את הקרם המוקצף על העוגה.
שלב 8
0 דקות
שמים במקרר לכמה שעות ומגישים.
שלב 1
מתוך
8
מחממים את השמנת המתוקה עד לפני רתיחה, מכניסים את השוקולד ומערבבים עד להמסתו. מקררים ושמים בצנצנת סגורה במקרר ללילה שלם.
שלב 2
מתוך
8
יום למחרת שמים בסיר את המים, השוקולד, הקקאו, הנס קפה וחצי כוס סוכר, מבשלים על אש נמוכה עד אשר הכל נעשה קרם אחיד ואז מוסיפים את המרגרינה והחמאה, מורידים מהאש ומערבבים עד שהן נמסות,
שלב 3
מתוך
8
מצננים מעט ומוסיפים את החלמונים ופירורי הלחם תוך כדי ערבוב.
שלב 4
מתוך
8
מקציפים את החלבונים עם החצי כוס סוכר הנותרת לקצף יציב ומערבבים בעדינות עד שהכל מעורבב היטב.
שלב 5
מתוך
8
מעבירים את התערובת לתבנית עגולה קפיצית מס 26 משומנת ואופים בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות כ-35 דק'.
שלב 6
מתוך
8
שמים את העוגה בצד להתקררות.
שלב 7
מתוך
8
בינתיים מקציפים את הקרם שוקולד שהיה במקרר למשך הלילה. לאחר מכן מרטיבים את העוגה עם הברנדי, ולאחר מכן מורחים את הקרם המוקצף על העוגה.
שלב 8
מתוך
8
שמים במקרר לכמה שעות ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0