המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להמיס במיקרוגל שוקולד עם חמאה ולצנן.
לטרוף ביצים, תמצית וניל וסוכר. להוסיף שמן וחלב קוקוס ולטרוף יחד.
להוסיף קמח, אבקת אפיה וקוקוס ולטרוף לקבלת תערובת אחידה. להוציא 1/3 מהתערובת לקערה נפרדת.
לערבב 1/3 מהתערובת הקוקוס עם תערובת שוקולד.
לצקת לתבנית אפיה משומנת כף מתערובת הקוקוס וכף מתערובת השוקולד, עד סיום התערובות, למראה של עוגת ספירלה.
לאפות בחום בינוני של 180 מעלות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0