המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים ביצים שלמות עם כוס סוכר עד שנהיה קצף תפוח.
מוסיפים את השמן, הקמח והשוקולית ואופים בחום בינוני כ-30 דקות.
מרתיחים על האש בסיר את השמנת המתוקה, השוקולד המריר ושתי כפות ממרח שוקולד עד שזה מסמיך, מערבבים כל הזמן ושופכים על העוגה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0