המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל המצרכים, למעט המים, עד לקבלת עיסה אחידה, כמו של בראוניז.
יוצקים את המים ומערבבים לעיסה חלקה.
יוצקים לתבנית (תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות במשך 40 דקות בדיוק.
לעוגת שוקולד פרווה, לאחר שהעוגה מתקררת זורים אבקת סוכר.
לעוגת שוקולד חלבית, מרתיחים שמנת מתוקה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין ומתקבלת תערובת חלקה ומבריקה. יוצקים את התערובת על העוגה בעודה חמה. הרוטב ייספג בעוגה.
לציפוי שוקולד קלאסי, ממתינים לקירור תערובת השוקולד ועוגת השוקולד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0