לשים את כל המצרכים בקערה ולערבב עד שהתערובת תצא דלילה,שהסוכר יתמוסס!!!!!
שלב 3
45 דקות
להכניס לתנור לכ-45 דקות .
שלב 4
0 דקות
לאחר מכן לבדוק בעזרת קיסם או שיפוד להכניס לעוגה ולראות אם היא מוכנה,אם יש פירורים על הקיסם זה אומר שהיא מוכנה.
שלב 5
0 דקות
לחמם בסיר קטן את החמאה ולאחר מכן לשבור את השוקולד לקוביות להכניס ואז לשפוך לסיר את השמנת מתוקה לערבב עד שהשוקולד יימס והתערובבת תהיה דלילה.
שלב 6
20 דקות
לשפוך בזהירות מעל העוגה לחכות 20 דק ולהכניס למקרר ל-3 שעות.
ניתן להמיר את השוקולית בקקאו (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 1
מתוך
6
לחמם תנור על 150-180 מעלות.
שלב 2
מתוך
6
לשים את כל המצרכים בקערה ולערבב עד שהתערובת תצא דלילה,שהסוכר יתמוסס!!!!!
שלב 3
מתוך
6
להכניס לתנור לכ-45 דקות .
שלב 4
מתוך
6
לאחר מכן לבדוק בעזרת קיסם או שיפוד להכניס לעוגה ולראות אם היא מוכנה,אם יש פירורים על הקיסם זה אומר שהיא מוכנה.
שלב 5
מתוך
6
לחמם בסיר קטן את החמאה ולאחר מכן לשבור את השוקולד לקוביות להכניס ואז לשפוך לסיר את השמנת מתוקה לערבב עד שהשוקולד יימס והתערובבת תהיה דלילה.
שלב 6
מתוך
6
לשפוך בזהירות מעל העוגה לחכות 20 דק ולהכניס למקרר ל-3 שעות.
ניתן להמיר את השוקולית בקקאו (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0