מערבבים את החלמונים עם אבקת האפייה ומקפלים לתוך הקצף. מוסיפים גם את הקקאו (רצוי להעביר את הקקאו דרך מסננת כדי שלא יהיו גושים בתערובת), ומערבבים בעדינות עד לקבלת בלילה חלקה.
שלב 3
0 דקות
מחממים תנור לחום של 180 מעלות, יוצקים את הבסיס לתבנית משומנת, ואופים כ-25 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש. מקררים, אם העוגה צונחת זה בסדר.
שלב 4
0 דקות
מכינים קרם קוקוס: שמים את כל החומרים בסיר קטן על אש בינונית, ומערבבים עד שהחמאה נמסה. מקררים מעט ומורחים על הבסיס הקר.
שלב 5
0 דקות
מכינים קרם פודינג: מקציפים את השמנת, עם הפודינג והחלב. מורחים על העוגה, ומניחים במקרר.
שלב 6
0 דקות
מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל או בסיר כפול את השוקולד עם החמאה והחלב, עד שנוצרת תערובת חלקה. מצפים את העוגה בשוקולד, מקררים לילה במקרר.
שלב 1
מתוך
6
מקציפים את החלבונים וכוס סוכר לקצף יציב.
שלב 2
מתוך
6
מערבבים את החלמונים עם אבקת האפייה ומקפלים לתוך הקצף. מוסיפים גם את הקקאו (רצוי להעביר את הקקאו דרך מסננת כדי שלא יהיו גושים בתערובת), ומערבבים בעדינות עד לקבלת בלילה חלקה.
שלב 3
מתוך
6
מחממים תנור לחום של 180 מעלות, יוצקים את הבסיס לתבנית משומנת, ואופים כ-25 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש. מקררים, אם העוגה צונחת זה בסדר.
שלב 4
מתוך
6
מכינים קרם קוקוס: שמים את כל החומרים בסיר קטן על אש בינונית, ומערבבים עד שהחמאה נמסה. מקררים מעט ומורחים על הבסיס הקר.
שלב 5
מתוך
6
מכינים קרם פודינג: מקציפים את השמנת, עם הפודינג והחלב. מורחים על העוגה, ומניחים במקרר.
שלב 6
מתוך
6
מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל או בסיר כפול את השוקולד עם החמאה והחלב, עד שנוצרת תערובת חלקה. מצפים את העוגה בשוקולד, מקררים לילה במקרר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0