מערבבים במעבד מזון את כל חומרי הבצק חוץ מכוס הקמח הנוספת לקבלת בצק דביק.
שלב 2
0 דקות
זורים חצי כוס קמח על משטח עבודה. מעבירים אליו את הבצק ולשים היטב. מוסיפים בהדרגה עוד קמח עד שהבצק כבר אינו קולט את הקמח בקלות.
שלב 3
120 דקות
מגלגלים לכדור ומתפיחים 120 דקות.
שלב 4
0 דקות
אפשר להתפיח במקרר כל הלילה. אם עושים כך יוצקים 2-3 כפות שמן חמניות לקערה גדולה, מגלגלים בשמן את כדור הבצק, מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקרר.
שלב 5
5 דקות
בינתיים מכינים את המלית: ממיסים את החמאה בסיר. מוסיפים את הדבש והסוכר ומערבבים היטב לתערובת אחידה. מוסיפים את יתר החומרים חוץ מהביצים, מבשלים ומערבבים על אש קטנה כ-5 דקות. מסירים מהאש ומצננים. בוחשים פנימה את הביצים.
שלב 6
0 דקות
אחרי שהבצק תפח (שעתיים או לילה) יוצרים ממנו נקניק ומרדדים על משטח עבודה למלבן שמידותיו בערך 70 ס"מ על 30 ס"מ ועובי הבצק חצי ס"מ.
שלב 7
0 דקות
מורחים את שני השלישים התחתונים של המלבן (לאורך הצלע הארוכה) במילוי. מגלגלים לרולדה.
שלב 8
0 דקות
פורסים לכ-16 פרוסות שוות גודל ומסדרים בצפיפות, עם החלק החתוך כלפי מטה, בתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ. מברישים בחלב.
שלב 9
50 דקות
אופים בחום של 180 מעלות, כ-50 דקות, עד שהעוגה שחומה ותפוחה.
שלב 1
מתוך
9
מערבבים במעבד מזון את כל חומרי הבצק חוץ מכוס הקמח הנוספת לקבלת בצק דביק.
שלב 2
מתוך
9
זורים חצי כוס קמח על משטח עבודה. מעבירים אליו את הבצק ולשים היטב. מוסיפים בהדרגה עוד קמח עד שהבצק כבר אינו קולט את הקמח בקלות.
שלב 3
מתוך
9
מגלגלים לכדור ומתפיחים 120 דקות.
שלב 4
מתוך
9
אפשר להתפיח במקרר כל הלילה. אם עושים כך יוצקים 2-3 כפות שמן חמניות לקערה גדולה, מגלגלים בשמן את כדור הבצק, מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקרר.
שלב 5
מתוך
9
בינתיים מכינים את המלית: ממיסים את החמאה בסיר. מוסיפים את הדבש והסוכר ומערבבים היטב לתערובת אחידה. מוסיפים את יתר החומרים חוץ מהביצים, מבשלים ומערבבים על אש קטנה כ-5 דקות. מסירים מהאש ומצננים. בוחשים פנימה את הביצים.
שלב 6
מתוך
9
אחרי שהבצק תפח (שעתיים או לילה) יוצרים ממנו נקניק ומרדדים על משטח עבודה למלבן שמידותיו בערך 70 ס"מ על 30 ס"מ ועובי הבצק חצי ס"מ.
שלב 7
מתוך
9
מורחים את שני השלישים התחתונים של המלבן (לאורך הצלע הארוכה) במילוי. מגלגלים לרולדה.
שלב 8
מתוך
9
פורסים לכ-16 פרוסות שוות גודל ומסדרים בצפיפות, עם החלק החתוך כלפי מטה, בתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ. מברישים בחלב.
שלב 9
מתוך
9
אופים בחום של 180 מעלות, כ-50 דקות, עד שהעוגה שחומה ותפוחה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0