בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח שמרים, סוכר, חלמונים, חמאה וחלב,.
אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף טיפין, טיפין, חלב.
*ניתן להמיר את החמאה במרגרינה ואת החלב במים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
מערבבים במהירות בינונית למשך 7 דקות עד שמתקבל בצק חלק, לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח.
שלב 3
0 דקות
מכסים את הקערה ומשארים לתפוח כ-90 דקות או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
שלב 4
0 דקות
כשהבצק תפח, מקמחים את הידיים למניעת הידבקות הבצק, מחלקים אותו ל- 2 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי כ- 1-1.5 ס"מ .
שלב 5
0 דקות
מורחים על המלבן חצי מכמות ממרח השוקולד בשכבה דקה ואחידה ומפזרים מעל חצי מכמות האגוזים.
שלב 6
0 דקות
מגלגלים את המלבן לרולדה, פורסים אותה עם סכין חדה לחתיכות בעובי כ-5-6 ס"מ ומניחים בתבנית עגולה בקוטר 28 ס"מ ומרופדת בנייר אפיה כשהצד החתוך כלפי מעלה. חוזרים על הפעולה עם יתר המילוי והבצק.
שלב 7
0 דקות
לפני האפייה מכסים את התבנית במגבת ומתפיחים כ-30 דקות נוספות.
שלב 8
0 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 9
0 דקות
מברישים בביצה טרופה (ניתן לדלל את הביצה עם כף מים) ואופים במשך כ-35 דקות, עד שהעוגה מזהיבה.
שלב 1
מתוך
9
בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח שמרים, סוכר, חלמונים, חמאה וחלב,.
אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף טיפין, טיפין, חלב.
*ניתן להמיר את החמאה במרגרינה ואת החלב במים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
9
מערבבים במהירות בינונית למשך 7 דקות עד שמתקבל בצק חלק, לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח.
שלב 3
מתוך
9
מכסים את הקערה ומשארים לתפוח כ-90 דקות או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
שלב 4
מתוך
9
כשהבצק תפח, מקמחים את הידיים למניעת הידבקות הבצק, מחלקים אותו ל- 2 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי כ- 1-1.5 ס"מ .
שלב 5
מתוך
9
מורחים על המלבן חצי מכמות ממרח השוקולד בשכבה דקה ואחידה ומפזרים מעל חצי מכמות האגוזים.
שלב 6
מתוך
9
מגלגלים את המלבן לרולדה, פורסים אותה עם סכין חדה לחתיכות בעובי כ-5-6 ס"מ ומניחים בתבנית עגולה בקוטר 28 ס"מ ומרופדת בנייר אפיה כשהצד החתוך כלפי מעלה. חוזרים על הפעולה עם יתר המילוי והבצק.
שלב 7
מתוך
9
לפני האפייה מכסים את התבנית במגבת ומתפיחים כ-30 דקות נוספות.
שלב 8
מתוך
9
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 9
מתוך
9
מברישים בביצה טרופה (ניתן לדלל את הביצה עם כף מים) ואופים במשך כ-35 דקות, עד שהעוגה מזהיבה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0