המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הבצק: במעבד מזון/מיקסר ובעזרת בוחש הגיטרה, מערבבים את כל החומרים למעט השמנת חמוצה והחלמון, למשך זמן קצר, עד שמתקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים את החלמון והשמנת חמוצה ומערבבים לזמן קצר מאוד, עד קבלת בצק אחיד.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים-שלוש.
מכינים את המלית: מערבבים את כל החומרים בקערת מיקסר בעזרת וו גיטרה, במהירות איטית.
מרכיבים את העוגה: מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מוציאים את הבצק מן המקרר ומחלקים אותו ל-2 חלקים.
כל חלק מרדדים לעובי של 1/2 ס"מ.
מורחים על כל חלק, מחצית מכמות המלית ומגלגלים לגלילה/רולדה.
פורסים כל גלילה ל-6-7 חלקים ומסדרים בתוך התבנית צורה של פרח. (מעגל אחד חיצוני, צמוד לדופן התבנית ומעגל פנימי שבמרכזו פרוסה נוספת).
מברישים בביצה טרופה ואופים כ-35-40 דקות.
בוזקים אבקת סוכר בגמר האפייה ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0