המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת מיקסר מניחים חלב, ביצים, סוכר ומלח ומערבבים כדקה.
מוסיפים תוך כדי ערבוב איטי את הקמח. ממשיכים ללוש כ-5 דקות לקבלת בצק.
מוסיפים את החמאה הרכה וממשיכים ללוש עד שהחמאה נטמעת ומתקבל בצק רך ואחיד.
מכסים במגבת ומתפיחים כ-60 דקות עד להכפלת הנפח.
מוציאים אוויר ומעבירים מכוסה למקרר למינימום -60 דקות.
מוציאים מהמקרר, מחלקים לשניים ומרדדים לריבוע של 30 ס"מ על 30 ס"מ.
מערבבים את הפודינג עם השוקולד המומס ומורחים בנדיבות את העלים.
מפזרים מעל את השוקולד הקצוץ, מגלגלים לרולדה.
פורסים למקטעים של 6 ס"מ ומסדרים בתבנית עגולה גבוהה או מעבירים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
מתפיחים במקום חמים כ-60 דקות.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מברישים בעדינות את העוגות בביצה ואופים כ-35 דקות.
מכינים סירופ סוכר: מבשלים על אש נמוכה את המים והסוכר, עד שהסוכר נמס והסירופ מסמיך.
מוציאים ומזגגים בסירופ סוכר. מצננים מעט לפני הגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0