המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים בצק: מערבלים במיקסר חמאה וחצי כוס סוכר.
מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, קליפת לימון וקמח, וממשיכים לערבל רק עד שהתערובת אחידה.
משמנים בחמאה תבנית עגולה קוטר 26 ס"מ.
משטחים את הבצק בעזרת הידיים על התבנית.
מסדרים את השזיפים על הבצק כשהחלק הפתוח כלפי מטה, לוחצים מעט אל תוך הבצק.
מערבבים סוכר וקינמון ומפזרים על השזיפים.
אופים בחום בינוני כ-40 דקות, או עד שמוכן (תלוי בתנור).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0