המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות, טורבו.
להכנת תחתית הקוקוס - מקציפים את החלבונים במיקסר במהירות בינונית.
בהדרגה מוסיפים את הסוכר ואת הקוקוס הטחון.
מעבירים את הקציפה לתבנית (תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ) ואופים כ-25 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים לתחתית להתקרר.
להכנת הקציפות - מקציפים מיכל שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל.
מקציפים מיכל שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג שוקולד.
שופכים מעל תחתית הקוקוס את קציפת השוקולד, מיישרים ומקררים כ–10-12 דקות, עד התייצבות הקרם.
מוציאים מהמקרר ושופכים מעל את קציפת הווניל.
ניתן לעטר בנשיקות מרנג, קוקוס קלוי או כל קישוט אחר שאוהבים.
לפני ההגשה - מקררים את העוגה עד התייצבות ומאחסנים במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0