המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מקציפים את החלבונים בקערה לקצף רך.
מוסיפים שתי כפות סוכר תוך הקצפה, וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף גמיש.
בקערה שנייה מקציפים את החלמונים עם כף הסוכר הנותרת.
מוסיפים את אבקת פודינג השוקולד תוך כדי הקצפה.
מקפלים את קצף החלבונים לתוך קציפת החלמונים (השוקולד).
מעבירים לתבנית משומנת, ומיישרים את פני הבלילה.
מכניסים את התבנית לתנור, ואופים במשך 20 דקות בדיוק.
מצננים לגמרי.
מקציפים את השמנת עם הסוכר וניל לקצפת רכה.
תוך כדי הקצפה מוסיפים שמנת חמוצה, סוכר ובסוף אבקת פודינג וניל.
ממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה ואחידה.
יוצקים את קרם הווניל על בצק השוקולד לאחר שהצטנן לחלוטין.
מערבבים יחד בסיר קטן סוכר, מים, ואבקת קקאו ומביאים לרתיחה.
מסירים מהאש ומוסיפים את קוביות השוקולד.
בוחשים עד שכל השוקולד נמס.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שתימס.
יוצקים את השוקולד החם על קרם הווניל.
מכסים את התבנית בכיסוי אטום (ניילון נצמד או נייר אלומיניום) ומקררים במשך לילה שלם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0