בסיס: מקציפים את החלבונים עם ארבע כפות סוכר. מוסיפים את החלמונים ופודינג שוקולד.
שלב 2
20 דקות
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת. אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות ומצננים.
שלב 3
0 דקות
קרם וניל: מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר הוניל, מוסיפים את השמנת החמוצה,ארבע כפות סוכר ופודינג וניל. משטחים את הקרם על גבי הבסיס האפוי.
שלב 4
0 דקות
קרם שוקולד: בתוך סיר קטן מכניסים 6 כפות סוכר, 8 כפות מים, 2 כפות קקאו, ומערבבים עד שהסוכר נמס. מסירים מהאש.
שלב 5
5 דקות
מוסיפים לתוך הבלילה החמה חמאה ושוקולד ומערבבים. יוצקים את הקרם על השכבה לבנה.
*ניתן להמיר את השוקולד המריר בחלב באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 6
0 דקות
מצננים לילה במקרר.
שלב 1
מתוך
6
בסיס: מקציפים את החלבונים עם ארבע כפות סוכר. מוסיפים את החלמונים ופודינג שוקולד.
שלב 2
מתוך
6
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת. אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות ומצננים.
שלב 3
מתוך
6
קרם וניל: מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר הוניל, מוסיפים את השמנת החמוצה,ארבע כפות סוכר ופודינג וניל. משטחים את הקרם על גבי הבסיס האפוי.
שלב 4
מתוך
6
קרם שוקולד: בתוך סיר קטן מכניסים 6 כפות סוכר, 8 כפות מים, 2 כפות קקאו, ומערבבים עד שהסוכר נמס. מסירים מהאש.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים לתוך הבלילה החמה חמאה ושוקולד ומערבבים. יוצקים את הקרם על השכבה לבנה.
*ניתן להמיר את השוקולד המריר בחלב באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 6
מתוך
6
מצננים לילה במקרר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0