המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור מראש ל- 175 מעלות.
טורפים במטרפה ידנית את הביצים השלמות עם הסוכר עד קבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים את יתרת החומרים (מלבד האננס), ומקפלים לתערובת אחידה.
מוסיפים את קוביות האננס ומערבבים בקלות להטמעה בתערובת.
יוצקים לתבנית 24 עגולה ומשומנת, ואופים 30 דקות.
מניחים ברפיון ניר כסף, ממשיכים לאפות עוד כ-20 דקות עד שהעוגה מוכנה, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0