המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים מרגרינה, ביצה, סוכר, קמח ואבקת אפייה לבצק.
מרדדים ומעבירים 3/4 מהבצק לתבנית בינונית מרובעת, או לתבנית עגולה 24 ס"מ.
מרדדים את יתרת הבצק ומעבירים לתבנית קטנה מאורכת.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני את 2 התבניות, עד שהבצק מזהיב.
מניחים בצד לצינון.
מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל, חלב וסוכר, עד קבלת קרם יציב. מוסיפים את השמנת החמוצה ומקציפים עד שהיא נטמעת בתערובת.
מורחים בשכבה אחידה את הקרם על התבנית הגדולה.
מפוררים מעל את הבצק מהתבנית הקטנה.
מעבירים לקירור במקרר. עדיף לקרר יממה לפני שאוכלים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0