בקערה קטנה מערבבים את השמרים עם כף סוכר ו-50 מ"ל מים ומניחים בצד לתסיסה של כ-10 דקות.
שלב 3
0 דקות
לאחר שהשמרים תססו, מכניסים לקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח, הביצה, שאר הסוכר, השמרים ו-200 מ"ל המים שנשארו, ולשים כ-2 דקות על מהירות בינונית.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ-10 דקות .
שלב 5
0 דקות
הבצק צריך לצאת לכם מעט דביק, אבל יש לבצע בדיקה לבצק, מותחים אותו מעט ורואים אם הוא נקרע, במידה וכן ממשיכים ללוש עוד שתיים-שלוש דקות, במידה והוא נמתח מסיימים את הלישה.
שלב 6
0 דקות
משאירים את הבצק בתוך קערת המיקסר, מכסים עם ניילון נצמד ומעבירים לתפיחה של כ-30-40 דקות בתנור (הבצק לא יתפח לממדי ענק אבל הוא יקבל קצת גובה).
שלב 7
0 דקות
מורחים את התבנית בחמאה.
שלב 8
0 דקות
לאחר שהבצק תפח מעבירים אותו למשטח מקומח קלות, מוציאים את שאריות האוויר ומתחילים לרדד את הבצק למלבן גדול כאשר עובי הבצק הוא עד כ-1 ס"מ.
שלב 9
0 דקות
מורחים את הבצק בשוקולד המומס ומפזרים מעל את חתיכות האוראו. סוגרים את הבצק על ידי גלגול, עד לקבלת גליל ארוך.
שלב 10
0 דקות
חותכים את הגליל ל-15 חתיכות ומסדרים בתבנית. מתפיחים עוד כ-20 דקות.
שלב 11
0 דקות
מורחים את העוגה בביצה הטרופה.
שלב 12
0 דקות
מעבירים לתנור לאפייה של כ-20-25 דקות, עד להזהבה.
שלב 1
מתוך
12
מחממים תנור ל-170 מעלות וסוגרים.
שלב 2
מתוך
12
בקערה קטנה מערבבים את השמרים עם כף סוכר ו-50 מ"ל מים ומניחים בצד לתסיסה של כ-10 דקות.
שלב 3
מתוך
12
לאחר שהשמרים תססו, מכניסים לקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח, הביצה, שאר הסוכר, השמרים ו-200 מ"ל המים שנשארו, ולשים כ-2 דקות על מהירות בינונית.
שלב 4
מתוך
12
מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ-10 דקות .
שלב 5
מתוך
12
הבצק צריך לצאת לכם מעט דביק, אבל יש לבצע בדיקה לבצק, מותחים אותו מעט ורואים אם הוא נקרע, במידה וכן ממשיכים ללוש עוד שתיים-שלוש דקות, במידה והוא נמתח מסיימים את הלישה.
שלב 6
מתוך
12
משאירים את הבצק בתוך קערת המיקסר, מכסים עם ניילון נצמד ומעבירים לתפיחה של כ-30-40 דקות בתנור (הבצק לא יתפח לממדי ענק אבל הוא יקבל קצת גובה).
שלב 7
מתוך
12
מורחים את התבנית בחמאה.
שלב 8
מתוך
12
לאחר שהבצק תפח מעבירים אותו למשטח מקומח קלות, מוציאים את שאריות האוויר ומתחילים לרדד את הבצק למלבן גדול כאשר עובי הבצק הוא עד כ-1 ס"מ.
שלב 9
מתוך
12
מורחים את הבצק בשוקולד המומס ומפזרים מעל את חתיכות האוראו. סוגרים את הבצק על ידי גלגול, עד לקבלת גליל ארוך.
שלב 10
מתוך
12
חותכים את הגליל ל-15 חתיכות ומסדרים בתבנית. מתפיחים עוד כ-20 דקות.
שלב 11
מתוך
12
מורחים את העוגה בביצה הטרופה.
שלב 12
מתוך
12
מעבירים לתנור לאפייה של כ-20-25 דקות, עד להזהבה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0