מכינים את הבצק כבצק שמרים רגיל, להתפיח כ-30-40 דק'.2.. מרדדים את הבצק בעובי של 2 ס"מ. קורצים עיגולים ונותנים להם לתפוח.
שלב 2
0 דקות
מכינים צלחת עם רבע כוס שמן וקערה בה מערבבים את חומרי המלית.
שלב 3
0 דקות
משמנים ומקמחים תבנית קוגלהוף. מחממים תנור ל-200 מעלות.
שלב 4
0 דקות
את עיגולי הבצק מורחים בשמן וטובלים בתערובת האגוזים (שהתערובת תדבק רק בצד אחד של העיגול)
שלב 5
0 דקות
מניחים את העיגולים בתבנית כשהמילוי כלפי מעלה אחד על השני (לא עד סוף התבנית) ומתפיחים כ-20 דק' (חשוב לא להדק את העיגולים זה לזה, הם נדבקים לבד בזמן ההטפחה).
שלב 6
0 דקות
אופים 20-30 דקות.
שלב 1
מתוך
6
מכינים את הבצק כבצק שמרים רגיל, להתפיח כ-30-40 דק'.2.. מרדדים את הבצק בעובי של 2 ס"מ. קורצים עיגולים ונותנים להם לתפוח.
שלב 2
מתוך
6
מכינים צלחת עם רבע כוס שמן וקערה בה מערבבים את חומרי המלית.
שלב 3
מתוך
6
משמנים ומקמחים תבנית קוגלהוף. מחממים תנור ל-200 מעלות.
שלב 4
מתוך
6
את עיגולי הבצק מורחים בשמן וטובלים בתערובת האגוזים (שהתערובת תדבק רק בצד אחד של העיגול)
שלב 5
מתוך
6
מניחים את העיגולים בתבנית כשהמילוי כלפי מעלה אחד על השני (לא עד סוף התבנית) ומתפיחים כ-20 דק' (חשוב לא להדק את העיגולים זה לזה, הם נדבקים לבד בזמן ההטפחה).
שלב 6
מתוך
6
אופים 20-30 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0