המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
בינתיים מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר.
לבסוף מוסיפים את אבקת הקפה הנמס.
מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים שווים.
מרדדים כל חלק לעלה בעובי עד 1/2 ס"מ.
על גבי כל עלה מורחים מן המילוי באופן נדיב וחותכים ל- 6 גלילים.
מניחים את הגלילים בתבנית. מתפיחים כ- 1/2 שעה בטמפרטורת החדר.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 כ- 30 דקות.
בינתיים מכינים את הציפוי: מרתיחים את כל המרכיבים (פרט לליקר) בקלחת, מבשלים 3 דקות עד לצמצום קל. מוסיפים את הליקר ומניחים בצד.
בצאת העוגה מהתנור מברישים אותה בזיגוג ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0