המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את הקמח, השמרים והסוכר בקערת מערבל עם וו לישה ומערבבים בכף.
מוסיפים את המלח, החמאה והחלמונים ומתחילים לערבל בוו לישה תוך כדי הוספה הדרגתית של החלב עד לקבלת בצק גמיש ואחיד שנפרד בקלות מדפנות הקערה.
לשים את הבצק בקערה ביד משומנת היטב ותוך לישה ידנית מבליעים את גרידת הלימון ואת תערובת הפירות היבשים.
מכסים בניילון נצמד, מניחים לתפוח במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
משמנים קלות סיר פלא, מרפדים בנייר אפייה או מפזרים מעט קמח.
לשים קלות את הבצק, מסדרים בסיר, מכסים ומתפיחים שנית. 25 דקות בקיץ ו-45 דקות בחורף.
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה של 200 מעלות כ-10 דק' לפני תחילת האפייה.
מברישים את הבצק בחלמון טרוף עם כפית מים. מנמיכים את חום התנור לחום בינוני של 170 מעלות ואופים כ- 40 דקות.
מצננים את העוגה בסיר 10-15 דק', והופכים את העוגה על צלחת הגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0