המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב בקערת המיקסר או קערה גדולה, את חומרי הבצק (למעט השוקולד) יחד. ללוש כ-10 דקות (במיקסר/ידנית).
להכניס את הבצק לקערה משומנת קלות.
להתפיח 3 שעות.
להוציא לבצק את האויר ולהתפיח עוד שעה.
לחלק את הבצק ל-6 כדורים. לרדד כל אחד עד לקבלת בצק דק.
למרוח על הבצק שכבה דקה של שוקולד השחר, לגלגל לגליל.
לגלגל לצמה כל זוג גלילות.
להניח בתבנית גדולה של התנור 3 צמות לתפיחה של חצי שעה.
למרוח את הצמות בחלמון, להדליק את התנור לחום של 180 מעלות.
לאפות כ-40 דק', או עד שזהוב-חום.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0