המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
לטרוף את החלמונים ולהוסיף לקצף החלבונים בתנועות קיפול.
להוסיף את יתר החומרים לפי סדר הופעתם, בתנועות קיפול ובאופן הדרגתי.
לעטר בשקדים מולבנים ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-30 דקות .
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0