המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים תערובת שקדים. מערבבים קוקוס, שוקולד קצוץ, שקדים ואבקת אפייה לתערובת אחידה.
להפריד את הביצים את החלבונים לקערת מיקסר את החלמונים (צהוב) לקערה קטנה.
להקציף את החלבונים עד שנוצר לנו קצף לבן, להוסיף את הסוכר בהדרגה שמתקבלת תערובת מבריקה וקשה.
מוסיפים לחלמונים את תמצית הוניל, הליקר ולערבב עם כף עד שהתערובת אחידה, להוסיף את תערובת החלמונים לקצף החלבונים ולערבב ידנית בעדינות (בתנועות קיפול) עד לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף את תערובת השקדים (שהכנו בקערה) בפעמיים לקפל לתערובת הביצים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.
לשמן במעט שמן תבנית אפייה בקוטר 26 וליצוק התערובת בצורה אחידה לתבנית.
אופים בחום 180 מעלות כ-35 דקות, או עד שהמאפה מזהיב/משחים ושקיסם שננעץ יוצא נקי.
לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור להמתין כעשר דקות. לערבב בכוס (חד פעמית שתיה קרה), מים מהברז וכפית נס קפה נמס ולהרטיב את העוגה בצורה אחידה, לתת לעוגה להתקרר.
מכינים ציפוי: להקציף שמנת מתוקה, איסטנט פודינג וכוס חלב לקצפת אחידה. למרוח על פני כל העוגה בשכבה אחידה.
מכסים ומניחים במקרר כ-8 שעות לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0