המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב ביחד את כל החומרים, חוץ מהתות, וללוש עד שמקבלים כדור אחיד של בצק.
לשמן תבנית עגולה 28 עם מרגרינה ולשטח את הבצק מסביב בגובה של חצי סנטימטר, לשטח גם על קירות התבנית בגובה 2 סנטימטר. לחורר עם מזלג את הבצק השטוח.
לאפות בחום גבוה 10 דקות.
לתת לעוגה להתקרר מעט ולפזר עליה תותים חצויים.
להכין ג'לי תות שדה אסם משתי קופסאות לפי ההוראות על האריזה, לקרר את הג'לי ולשפוך אותו על התותים. להניח את העוגה במקרר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0