המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב. להוסיף חלמונים טרופים וקמח, ולערבב היטב לתערובת אחידה.
להעביר לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ ולאפות בתנור שחומם מראש על 175 מעלות כ-20 דקות (עד להשחמה).
ליצוק בקערה את השמנת החלב והפודינג, להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
לחצות תותים לאורך.
יוצקים את קרם הקצפת על בסיס העוגה, משטחים לשכבה אחידה וחלקה.
מפזרים את התותים החצויים.
מכינים ג'לי: מעבירים לקערה את תוכן שקית הג'לי, יוצקים מים ומערבבים היטב ובמהירות.
יוצקים מיד על מעל התותים ומעבירים למקרר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
קמח תופח או קמח רגיל?
היי, קמח רגיל 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 1