המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את כל החומרים לפי הסדר, מלבד המים וממרח התמרים.
בקערה נפרדת מערבבים את הממרח והמים על מנת לרכך את ממרח התמרים.
מוסיפים לקערה הראשונה ומערבבים יחד.
שופכים את הבלילה לתבנית בינונית. מפזרים אגוזים או שומשום מעל.
אופים בחום של 170-180 מעלות 30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0