מקציפים חלבונים עם סוכר, עד שמתקבלת קציפה יציבה ואוורירית.
שלב 4
0 דקות
בקערה נפרדת מערבבים יחד את הקמח, הסולת והקוקוס.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים לקערת המרכיבים היבשים את החלמונים, שמן, מיץ תפוזים וקליפת התפוזים ומערבבים עד אחידות.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את החלבונים המוקצפים ומקפלים בעדינות לתערובת החלבונים.
שלב 7
35 דקות
מעבירים את הבלילה לתבניות אינגליש קייק עמוקות, משומנות ואופים במשך כ-30-35 דקות, או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
מצננים מעט את העוגה.
שלב 8
10 דקות
להכנת הסירופ - מרתיחים 2 כוסות מים, 2 כוסות סוכר, תפוז סחוט ו-2 כפיות מיץ לימון מבשלים במשך 10 דקות על אש גבוהה, מצננים.
שלב 9
5 דקות
יוצקים סירופ באופן שווה על העוגה. ניתן לפזר למעלה מעט קוקוס טחון.
ניתן להמיר את מיץ התפוזים בחצי כוס רכז תפוזים קפוא. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
9
מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
שלב 2
מתוך
9
מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
שלב 3
מתוך
9
מקציפים חלבונים עם סוכר, עד שמתקבלת קציפה יציבה ואוורירית.
שלב 4
מתוך
9
בקערה נפרדת מערבבים יחד את הקמח, הסולת והקוקוס.
שלב 5
מתוך
9
מוסיפים לקערת המרכיבים היבשים את החלמונים, שמן, מיץ תפוזים וקליפת התפוזים ומערבבים עד אחידות.
שלב 6
מתוך
9
מוסיפים את החלבונים המוקצפים ומקפלים בעדינות לתערובת החלבונים.
שלב 7
מתוך
9
מעבירים את הבלילה לתבניות אינגליש קייק עמוקות, משומנות ואופים במשך כ-30-35 דקות, או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
מצננים מעט את העוגה.
שלב 8
מתוך
9
להכנת הסירופ - מרתיחים 2 כוסות מים, 2 כוסות סוכר, תפוז סחוט ו-2 כפיות מיץ לימון מבשלים במשך 10 דקות על אש גבוהה, מצננים.
שלב 9
מתוך
9
יוצקים סירופ באופן שווה על העוגה. ניתן לפזר למעלה מעט קוקוס טחון.
ניתן להמיר את מיץ התפוזים בחצי כוס רכז תפוזים קפוא. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0