במיקסר מקציפים חלמונים עם 3/4 כוס סוכר עד לקבלת קצף סמיך ובהיר. מוסיפים שמן בזרם דק תוך כדי הקצפה.
שלב 3
0 דקות
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קליפת תפוז. מוסיפים קמח תופח לסירוגין עם מיץ תפוזים.
שלב 4
0 דקות
בקערת מיקסר נקייה מקציפים חלבונים ומוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, עד לקבלת קצף יציב ומבריק (אבל לא נוקשה). טורפים שליש מהקצף לתערובת החלמונים ומקפלים פנימה את יתרת הקצף בעדינות.
שלב 5
40 דקות
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת (או מרופדת בנייר אפייה) ואופים כ-40 דקות עד שהעוגה שחומה, קפיצית למגע וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש לגמרי.
שלב 6
0 דקות
מצננים לחלוטין, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
שלב 1
מתוך
6
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 2
מתוך
6
במיקסר מקציפים חלמונים עם 3/4 כוס סוכר עד לקבלת קצף סמיך ובהיר. מוסיפים שמן בזרם דק תוך כדי הקצפה.
שלב 3
מתוך
6
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קליפת תפוז. מוסיפים קמח תופח לסירוגין עם מיץ תפוזים.
שלב 4
מתוך
6
בקערת מיקסר נקייה מקציפים חלבונים ומוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, עד לקבלת קצף יציב ומבריק (אבל לא נוקשה). טורפים שליש מהקצף לתערובת החלמונים ומקפלים פנימה את יתרת הקצף בעדינות.
שלב 5
מתוך
6
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת (או מרופדת בנייר אפייה) ואופים כ-40 דקות עד שהעוגה שחומה, קפיצית למגע וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש לגמרי.
שלב 6
מתוך
6
מצננים לחלוטין, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0