בוחשים חלמונים עם כוס סוכר, מוסיפים בהדרגה שמן, קמח ומיץ תפוזים.
שלב 4
0 דקות
מקפלים את הקצף בתוך תערובת החלמונים לקבלת תערובת אחידה, יוצקים לתבנית קפיצית גדולה.
שלב 5
40 דקות
אופים כ-40 דקות.
שלב 6
0 דקות
כשהעוגה מתקררת פורסים לשלוש שכבות, לכל תחתית יש אפשרות למלית שונה.
שלב 7
0 דקות
מלית גבינה: מערבבים שתי כפות ג'לטין עם חצי כוס מים, מחממים כמה שניות במיקרו עד שהג'לטין נמס- מוסיפים קצת גבינה ואחר כך את כל יתר הגבינה.
שלב 8
0 דקות
מוסיפים את יתר החומרים, מקציפים שמנת מתוקה עם שתי כפות סוכר ומקפלים לתוך מילוי הגבינה- יוצקים על התחתית, מכניסים לקירור, אפשר לקשט עם אוכמניות או פרי אחר.
שלב 9
0 דקות
לקרם וניל מרתיחים כוס וחצי חלב עם שלושת רבעי כוס סוכר, סוכר וניל ושתי כפות גדושות קורנפלור ומביאים לרתיחה עד שמסמיך.
שלב 10
0 דקות
מורידים מן האש ובוחשים פנימה שני חלמונים וכף חמאה, יוצקים על התחתית ומקשטים בפרוסות אננס.
שלב 11
0 דקות
קרם תפוזים: מרתיחים את מיץ התפוזים ומכינים ממנו פודינג בתוספת חלמונים, קורנפלור וסוכר.
שלב 12
0 דקות
מסירים מהאש ומוסיפים חמאה ויוצקים על התחתית.
שלב 13
10 דקות
עורמים את התחתיות האחת על השנייה ומקשטים במרנג: מקציפים חלבונים בקערת מיקסר עם כף סוכר, כפית מיץ לימון, מורחים על הקרם ואופים 10 דקות.
שלב 1
מתוך
13
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 2
מתוך
13
בקערת מיקסר מקציפים חלבונים עם כוס סוכר.
שלב 3
מתוך
13
בוחשים חלמונים עם כוס סוכר, מוסיפים בהדרגה שמן, קמח ומיץ תפוזים.
שלב 4
מתוך
13
מקפלים את הקצף בתוך תערובת החלמונים לקבלת תערובת אחידה, יוצקים לתבנית קפיצית גדולה.
שלב 5
מתוך
13
אופים כ-40 דקות.
שלב 6
מתוך
13
כשהעוגה מתקררת פורסים לשלוש שכבות, לכל תחתית יש אפשרות למלית שונה.
שלב 7
מתוך
13
מלית גבינה: מערבבים שתי כפות ג'לטין עם חצי כוס מים, מחממים כמה שניות במיקרו עד שהג'לטין נמס- מוסיפים קצת גבינה ואחר כך את כל יתר הגבינה.
שלב 8
מתוך
13
מוסיפים את יתר החומרים, מקציפים שמנת מתוקה עם שתי כפות סוכר ומקפלים לתוך מילוי הגבינה- יוצקים על התחתית, מכניסים לקירור, אפשר לקשט עם אוכמניות או פרי אחר.
שלב 9
מתוך
13
לקרם וניל מרתיחים כוס וחצי חלב עם שלושת רבעי כוס סוכר, סוכר וניל ושתי כפות גדושות קורנפלור ומביאים לרתיחה עד שמסמיך.
שלב 10
מתוך
13
מורידים מן האש ובוחשים פנימה שני חלמונים וכף חמאה, יוצקים על התחתית ומקשטים בפרוסות אננס.
שלב 11
מתוך
13
קרם תפוזים: מרתיחים את מיץ התפוזים ומכינים ממנו פודינג בתוספת חלמונים, קורנפלור וסוכר.
שלב 12
מתוך
13
מסירים מהאש ומוסיפים חמאה ויוצקים על התחתית.
שלב 13
מתוך
13
עורמים את התחתיות האחת על השנייה ומקשטים במרנג: מקציפים חלבונים בקערת מיקסר עם כף סוכר, כפית מיץ לימון, מורחים על הקרם ואופים 10 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0