המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכניס לקערה גדולה את החלמונים יחד עם קליפת תפוז (אפשר במקום לשים גרידת לימון, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), 3/4 כוס סוכר ומלח ולערבב היטב עד קבלת תערובת אוורירית.
להוסיף את השמן לתערובת בזרם דק תוך כדי ערבוב.
לערבב את הקמח עם אבקת האפייה. להוסיף לסירוגין עם מיץ התפוזים לתערובת החלמונים.
בקערת מיקסר להקציף את החלבונים עם הסוכר ולהוסיף לתערובת בתנועות קיפול.
לצקת את הבלילה לתבנית מס' 26 משומנת,
לאפות בחום של 170 מעלות כ-50 דקות. לבדוק עם קיסם או חוד של סכין אם העוגה מוכנה.
אפשר לזרות אבקת סוכר מלמעלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0