יש להכין את פרוסות התפוז כך: לפרוס תפוז גדול לפרוסות לא דקות מדי, להרתיח אותן 2 דקות בסיר עם כוס מים רותחים ולשפוך את המים, זאת על מנת להיפטר ממרירות הקליפה.
שלב 3
0 דקות
לאחר מכן, לשים בסיר חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים ולהכניס את פרוסות התפוז. לתת להן להתבשל כ- 7 דקות, להוציא מהסיר ולהניח בתחתית התבנית.
שלב 4
0 דקות
מערבבים בקערה, במטרף ידני, את הביצים והסוכר. מוסיפים שמן , מים ומיץ תפוזים. מערבבים היטב ומוסיפים את שאר המצרכים.
שלב 5
0 דקות
יוצקים את הבלילה על התפוזים ואופים ב- 180 מעלות עד שהעוגה מוכנה.
שלב 6
0 דקות
מצננים את העוגה מעט והופכים אותה בזהירות. שופכים עליה רוטב המורכב מחצי כוס מיץ תפוזים שבושלה עם 2 כפות סוכר.אם רוצים שהעוגה תהיה מאד רטובה, אפשר לשפוך עליה סירופ גם כשהיא יוצאת מהתנור לפני שהופכים אותה.
יש להכין את פרוסות התפוז כך: לפרוס תפוז גדול לפרוסות לא דקות מדי, להרתיח אותן 2 דקות בסיר עם כוס מים רותחים ולשפוך את המים, זאת על מנת להיפטר ממרירות הקליפה.
שלב 3
מתוך
6
לאחר מכן, לשים בסיר חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים ולהכניס את פרוסות התפוז. לתת להן להתבשל כ- 7 דקות, להוציא מהסיר ולהניח בתחתית התבנית.
שלב 4
מתוך
6
מערבבים בקערה, במטרף ידני, את הביצים והסוכר. מוסיפים שמן , מים ומיץ תפוזים. מערבבים היטב ומוסיפים את שאר המצרכים.
שלב 5
מתוך
6
יוצקים את הבלילה על התפוזים ואופים ב- 180 מעלות עד שהעוגה מוכנה.
שלב 6
מתוך
6
מצננים את העוגה מעט והופכים אותה בזהירות. שופכים עליה רוטב המורכב מחצי כוס מיץ תפוזים שבושלה עם 2 כפות סוכר.אם רוצים שהעוגה תהיה מאד רטובה, אפשר לשפוך עליה סירופ גם כשהיא יוצאת מהתנור לפני שהופכים אותה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0