המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערת מיקסר מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל לקצפת יציבה.
בכלי נפרד מערבבים חלמונים, מיץ תפוזים ושמן. מוסיפים לקצפת בתנועות קיפול.
מערבבים אבקת אפיה, קמח וקוקוס. מוסיפים לתערובת.
את התערובת שופכים לתבנית 26".
אופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות עד שהקיסם יוצא יבש.
לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0