המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים חלבונים עם סוכר.
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.
בקערה נפרדת מערבבים שמן, חלמונים ותפוזים.
להוסיף חומרים יבשים לתערובת החלמונים ולערבב עם החלבונים המוקצפים. להעביר לתבנית אינגליש קייק, להוסיף מעט קינמון באמצע (אני לא שמתי קינמון) ומעל ולאפות ב-150 מעלות 30 דקות או עד שמזהיב וקיסם יוצא נקי ממרכז העוגה.
להרתיח מים סוכר ולימון (או קצת מיץ תפוזים) ולשפוך על העוגה באופן שווה כשהיא חמה. אם הסירופ לא כל כך נספג, לדקור את העוגה עם קיסם או סכין וככה הסירום יחלחל פנימה יותר בקלות. לא בהכרח צריך להשתמש בכל הסירופ, לשים כמה שהעוגה סופגת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0