המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ומבריק.
בקערה נפרדת מניחים חלמונים, קמח מצה, סוכר וניל, אבקת אפייה, שמן, מיץ תפוזים, קליפת תפוז מגוררת (פחות רבע כפית לקצפת בהמשך) ואגוזי מלך, מערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את החלבונים המוקצפים ומערבבים הכל בתנועת קיפול.
מכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך כ-25-35 דק'.
בינתיים מקציפים את השמנת (פחות שתי כפות ששומרים בצד) עם קליפת התפוז המגוררת ששמרנו.
ממיסים על האש את השוקולד עם מעט מאוד שמנת (2 כפות).
כשהעוגה מוכנה יש לחכות שתצטנן ולאחר מכן מצפים אותה בשמנת שהקצפנו, מפזרים למעלה את הפיסטוקים ויוצקים את השוקולד החם. בתאבון! :)
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
למה לא מציינים את התבנית המתאימה למתכון ?
היי, תודה על תשומת הלב, תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ. יום מקסים 💜
הצג מתכונים נוספים
הערות 1