המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים את פלחי התפוחים בתבנית עוגה משומנת ומפזרים מעל צימוקים.
מערבבים בקערה את שאר החומרים לקבלת בלילה אחידה, יוצקים את הבלילה על התפוחים.
אופים כ-40 דקות.
כשהעוגה מתקררת מפזרים אבקת סוכר מעל.
אפשר לחלץ מהתבנית לאחר צינון ולהפוך את העוגה על צלחת הגשה, כך שפרוסות התפוחים נראות לעין, להגשה מרשימה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0