המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים מראש תנור ל-180 מעלות.
מערבבים בקערה תפוחים, קינמון וכף סוכר חום. מניחים בצד.
מערבבים בקערה נפרדת קמח, סוכר, ביצים, שמן ושמנת חמוצה.
משמנים תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ, מעבירים את המלית לתבנית, ומסדרים מעל את התפוחים.
לתערובת הפירורים: מניחים בקערה קמח, קוביות חמאה וסוכר, ומפוררים עם האצבעות כך שבסופו של דבר מתקבלת תערובת פירורית.
מפזרים את הפירורים מעל התפוחים.
אופים כ-50 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0