המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משמנים תבנית מס' 26 ומחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים פרוסות תפוחים כך שיכסו את כל התבנית, ובוזקים סוכר וקינמון.
מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבלים לתערובת אחידה.
יוצקים את התערובת על התפוחים ואופים כ-40 דקות בחום בינוני.
אפשר לפזר גם מלמעלה עוד קצת סוכר מעורב עם קינמון ואגוזים, ניתן להמיר את הצימוקים באגוזים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0