המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים את הביסלי במעבד מזון עד שמתקבלים פירורים קטנים - לא אבקה.
מניחים את השוקיים והקורנפלור בשקית גדולה ומנערים עד שהפולקעס מצופים לגמרי, מנערים מעודפי הקורנפלור.
טובלים כל פולקע בביצה ואחר כך בביסלי, עד לקבלת ציפוי עבה של פירורים.
לשמן מעט תבנית ומניחים את השוקיים ומפזרים מעל את הפירורים שנותרו.
אופים בחום של 180 מעלות למשך 60 דקות, אין צורך להפוך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0